Relații clienți: 0730 563 000

Cos: 0 produse
0  lei

Solutii de finantare

Seleron ofera clientilor solutii de finantare in conditii foarte avantajoase. In urma parteneriatelor incheiate cu bancile putem oferi clientilor nostrii posibilitatea de a plati produsele achizitionate online cu cardul in rate lunare fara dobanda.

Plata se efectueaza online prin intermediul Card Avantaje in rate lunare cu dobanda 0% sau integral. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul d-voastra.


Plata se efectueaza online prin intermediul Star BT in 6 rate cu dobanda 0%.

Platile online efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocol de securitate 3D (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele Visa (Clasic si Electron) si MasterCard (incluciv Maestro, daca au cod CVV/CV2).