Relații clienți: 0730 563 000

Cos: 0 produse
0  lei

Despre noi

Seleron este o afacere creata de catre o familie de antreprenori din Romania la inceputul anului 2007 in Suceava in domeniul comertului cu scule si unelte. Primele vanzari s-au realizat intr-un chiosc cu o suprafata de 5 mp deschis in Bazarul din localitate.

La 5 ani de la infiintarea societatii si a primului chiosc deschis am ajuns cel mai mare distribuitor din Romania a produselor Yato, avand un spatiu de depozitare de aproximativ 400 mp din care se livreaza produse catre 24 de judete ale tarii.

In 2007, Seleron avea 1 angajat. Compania s-a extins intr-un ritm mai rapid din anul 2010 cand au fost achizitionate un numar de 5 masini autoutilitare marca Mercedes Benz in scopul comercializarii produselor direct din masina ,,van sales”, urmand ca in anul 2011 numarul de angajati sa ajunga la 9.

Produsele oferite clientilor nostrii sunt diverse: scule si unelte pentru service-uri auto, mecanica si tinichigerie, chituri, lacuri si vopsele, fillere si masticuri, diluanti, teroson, discuri, coli si role abrazive, benzi adezive, pistoale de vopsit, pasta si bureti de polisat, spray pentru mecanica auto, spray vopsea & primer, cosmetica auto, echipamente de protectie, utilaje si echipamente pentru service-uri auto si vulcanizare, elevatoare, masini de echilibrat, masini de dejantat, compresoare etc. Numarul de produse comercializate este de aproximativ 3.000 de repere fiind in continua crestere. Produsele provin din tari precum Italia, Polonia, Austria, Lituania, Coreea de Sud, China si Romania.

Seleron este cel mai mare distribuitor din Romania a produselor gama Yato, unic importator si distribuitor al produselor gama Soll si ABW, importator si distribuitor al produselor gama Sunmight, Farecla, Devilbiss si RP-Austria, distribuitor national al produselor gama 3M, Siarom, Carcos etc.

Prioritatea companiei Seleron o reprezinta clientii fara de care nu putem exista, incercam sa le oferim produse si servicii de calitate superioara, consiliere si consultanta cu oameni specializati si dedicati muncii lor.