Relații clienți: 0730 563 000

Cos: 0 produse
0  lei

Cum cumpar

Alegeti produsele

Folosind meniul de sus, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul 


Cosul de cumparaturi


La adaugarea produselor in cos, veti fi intrebat daca doriti sa ajungeti in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua cumparaturi".

Cos cumparaturiDetaliile de livrare si comanda


Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii. Dureaza maxim 1-2 minute.

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Comandati".


b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Comandati".

Detalii livrare

 


Modalitatea de plata


Puteti alege sa platiti la livrare, prin Ramburs Ordin de plata, Plati Online , CardAvantaj, cardul Star BT . In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.


Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ).


Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, puteti vedea statusul acesteia in timp real ? care este consultant de vanzari care se ocupa de comanda dumneavoastra, ce data de livrare s-a stabilit, daca si cand s-a livrat comanda, si multe altele.


Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul