Relații clienți: 0730 563 000

Cos: 0 produse
0  lei


Toya este unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de scule de mana si scule electrice, care opereaza intr-o piata internationala. Strategiile companiei asigura profitabilitatea si dezvoltarea acesteia intr-un mod responsabil din punct de vedere economic, permitand introducerea in mod continuu de produse inovatoare pentru castigarea unor piete noi.

Produsele Toya sunt sinonime cu sculele de cea mai inalta calitate, fiind pe placul celor mai pretentiosi clienti.

Toya este una din companiile care sunt intr-un puternic curs de dezvoltare, fiind si una din putinele companii care indiferent de situatia economica mondiala, a crescut dinamic, deschizandu-si noi filiale si reprezentante atat in Europa cat si in Asia.

Compania a fost fondata in Polonia, in urma cu 20 de ani . Acum este recunoscuta ca o companie la nivel mondial, avand peste 300 de angajati.

Abilitatea de a crea branduri puternice, cum ar fi: YATO, FALA, FLO, POWER UP, STHOR, VOREL si LUND este cel mai important factor distinctiv dintre aceasta companie si competitorii sai. Numarul de peste 3000 de clienti avuti in prezent, este rezultatul unei inalte calitati, celei mai bune garantii si loialitatii de brand.

Toya dispune de o retea de logistica profesionala, moderna, avand totodata si un depozit care permite stocarea a peste 40000 de paleti, ceea ce garanteaza o furnizare eficienta a bunurilor dorite de clientii din intreaga lume.

Cooperarea cu clientii nostri, bazata pe calitate si pe intampinarea nevoilor clientului, a asigurat si va continua sa asigure succesul pe termen lung al acestor companii.

Toya ofera:

 • Bunuri de calitate la preturi competitive;
  • Servicii flexibile precum:
  • executarea comenzilor in timpul cel mai scurt;
  • disponibilitatea produselor;
  • servicii post - vanzare;
 • Inovatie - introducerea continua de produse noi (oferta actuala include peste 6000 de produse);
 • Livrari complexe;

Unelte de mana pentru uz profesional. Brand-ul este cunoscut pe piata datorita preturilor bune si a calitatii inalte a produselor oferite. Acestea au un design estetic, modern - oferta fiind extinsa continuu prin noi linii de produse. Produsele sub brand-ul YATO pot fi utilizate în trei domenii: ateliere de reparaţii auto, constructii si gradina.