Relații clienți: 0730 563 000

Cos: 0 produse
0  lei

A fost conceputa in 1953, prin unirea fortelor si a priceperii echipei care a creat o gama de produse de finisat, recunoscuta la nivel mondial. Clientii sunt martori ca de-a lungul deceniilor s-a lucrat la imbunatatirea produselor, marindu-se treptat luciul dat de acestea. Produsele Farecla sunt folosite cu succes in industria auto si cea marina. Dezvoltarea pe plan mondial s-a facut rapid prin intermediul distribuitorilor si continua pana in ziua de astazi, datorita partenerilor care deschid in permanenta noi drumuri, venind cu clienti noi. Acest lucru nu face decat sa dovedeasca faptul ca indiferent de concurenta, produsele Farecla vor dainui in timp la un nivel ridicat.

Fara sa se culce pe lauri, Farecla investeste in continuare in cercetare si dezvoltare, facand expertize si testari riguroase pe produse. Prin aceste metode si prin faptul ca fabrica doar produse de varf, Farecla a reusit sa castige o reputatie formidabila, atragand clienti pe care doar o calitate ridicata ar fi putut sa-i cucereasca.

Activitatea Farecla este divizata in 5 arii de baza: reconditionari auto, profile, intretinere auto, fabricarea automobilelor si a produselor marine.