Relații clienți: 0730 563 000

Cos: 0 produse
0  lei

De peste 100 de ani au avut ca obiectiv gasirea de solutii inovatoare in ceea ce priveste vopsirea prin pulverizare. Compania a fost fondata in 1888 de catre fizicianul Dr. Allen DeVilbiss, dar primul care a inventat un pistol de vopsit care sa indeplineasca in totalitate cerintele de pulverizare si finisare, a fost fiul acestuia, Thomas DeVilbiss. Aceste instrumente au revolutionat procesele de vopsire si lacuire atat in domeniul auto, cat si in alte domenii prin faptul ca peria de vopsit a fost inlocuita de pistol, timpul de vopsire s-a scurtat considerabil si astfel s-a produs o evolutie in eficacitatea muncii.

De atunci, DeVilbiss si-a menţinut angajamentul fata de tehnologia inovatoare prin stabilirea unei echipe de experti care inteleg foarte bine complexitatea procesului de finisare si care se ocupa de proiectarea echipamentelor necesare pentru realizarea celei mai inalte calitatati, precum si de nevoile clientilor din linia de mijloc, in scopul de a maximiza productivitatea .

Produsele DeVilbiss sunt folosite cu succes in industria lemnului, industria aerospatiala, la materiale plastice si din metal, industria de automobile, atat de catre operatorii profesionisti cat si de cei care le folosesc in scop personal.

DeVilbiss este lider în furnizarea de echipamente de pulverizare pentru pietele industriale si de refinisare auto si va continua sa stabileasca standardul prin cerecetare, dezvoltare, linie de produse inovatoare, precum si prin apropierea permanenta fata de clientii sai.