Relații clienți: 0730 563 000

Cos: 0 produse
0  lei


Compania Car Cosmetics a fost fondata in anul 1984, pentru productia de cosmetice auto. Sigla CARCOS este brand-ul, care se regaseste in CAR COSmetics. Chiar de la inceput s-au profilat pe partea chimica, specializandu-se in acest domeniu.

Pâna în anul 1996, Carcos si-a desfasurat activitatea numai in Italia. In septembrie 1996, a prezentat pentru prima data produsele in 5 limbi de circulatie internationala la targul de la Frankfurt, Automechanika. Rezultatul încurajator al acestui targ i-a inspirat sa lanseze produsele si în strainatate, astfel, reusind sa ajunga la o crestere de pâna la 64% (practic, doua treimi) din cifra de afaceri.

De la început, si inclusiv dupa activitatea de export, compania a respectat legile stabilite cu privire la produsele chimice. Primele date tehnice de securitate au fost de la mijlocul anilor '80, timp in care nu toata lumea le folosea. Tabelul COV (compusi organici volatili) in care se regaseste orice produs, exista de cel putin 15 ani si asta pentru ca tocmai de atunci se facea export în Elvetia si Danemarca, cele mai pretentioase tari în termeni de legislatie.

În prezent, CARCOS exporta în 34 de tari, în principal în Europa, dar si in state ca Africa de Sud, Noua Zeelanda, Japonia, Mexic, Kazahstan, Singapore, etc. În Europa sunt prezenti în Italia, Elvetia, Franta, Belgia, Luxemburg, Danemarca, Austria, Germania, Spania, Portugalia, România, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Lituania, Letonia, Suedia, Irlanda, Grecia , Cipru, Malta, Turcia.

Datorita gestionarii atente Carcos poate concura cu alte brand-uri bine cunoscute, în special în ceea ce priveste reportul calitate/pret. Acest fapt le permite sa vanda produsele în tari foarte avansate tehnologic, care tin în primul rând la calitate (cum ar fi Elvetia, Austria, Germania, etc.) dar si in tari "slab" dezvoltate (cum ar fi Mexic sau Turcia) unde pretul este un criteriu esential.

În ceea ce priveste productia si disponibilitatea de bunuri, fiabilitatea este foarte mare si rapida.

Carcos ofera clientului nu numai calitate, ci si o multime de servicii, care sa întareasca si sa consolideze cooperarea cu acestia, fapt ce se regaseste si in sloganul ambitios "Vom merge departe împreuna".

În ceea ce privesc produsele Carcos, s-a observat ca punctele forte sunt aerosolii, existand peste 140 de articole.Puterea CARCOS se bazeaza pe 3 factori: raportul calitate / pret, serviciu si gama de produse.